Steun met geld

Doneer een bedrag
De Stichting Lezen & Schrijven Bonaire is financieel afhankelijk van subsidies en giften. Iedere gift is welkom en helpt ons de projecten te realiseren en te versterken. U kunt ons eenmalig, maandelijks of jaarlijks steunen op rekening nummer: 409 726 02, MCB Bank Bonaire,  SWIFT/BIC code: MCBKBQB, tnv Stichting Lezen & Schrijven Bonaire.

Doneer een boek
adopteer een boek voor de busOm de Mediabus te voorzien van voldoende boeken, stripboeken en tijdschriften hebben we uw hulp nodig. Uitleenboeken moeten duurzaam van kwaliteit zijn. In Nederland is een uitgever gespecialiseerd in uitleenboeken. Die boeken zijn voorzien van een geplastificeerde harde kaft. Zo’n boek kost gemiddeld USD 25,-. Dat is inclusief invoerrechten en transport.

U bepaalt zelf hoeveel boeken u / uw bedrijf wilt doneren en of u dit eenmalig of jaarlijks wilt doen. In ruil hiervoor kan uw bedrijfslogo of naam op een sticker aan de binnenkant van de boeken worden gezet. U kunt deelnemen aan dit project door dit formulier in te vullen. U ontvangt dan een mail terug met ons bankrekeningnummer.

Wilt u sponsor worden? Neem contact op met de projectleider:
Paul Ruijs

Email: lezenenschrijvenbonaire@gmail.com
Tel: +599 7861418