Steun met tijd

Wil je de Stichting Lezen & Schrijven helpen als vrijwilliger? Wij zijn altijd op zoek naar mensen die een bijdrage willen leveren. Er zijn een aantal mogelijkheden:

  1. Help mee met met de mediabus. De mediabus is gericht op kinderen van 0 -17 jaar. We beschikken over 1000 boeken en computers. Iedere week zal de bus op een vast tijdstip in de middag op een van zes barios staan. Wij zoeken altijd enthousiaste vrijwilligers die wat voor de jeugd van Bonaire willen betekenen. Neem voor meer informatie contact op met Linda Maas, coördinator van de mediabus: Linda.lezenenschrijvenbonaire@gmail.com
  2. Heb je een specifieke studie gedaan, interesse of ervaring in een vakgebied met een link naar onderwijs, lezen & schrijven, fondsenwerving of marketing? En ben je beschikbaar voor een bepaalde periode? Wij horen graag van je. Stuur een mail naar lezenenschrijvenbonaire@gmail.com t.a.v. Addo Stuur en geef aan waar je interesse ligt, wat je ervaring en beschikbaarheid is. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.