SUMMERSCHOOL Nederlands tijdens de zomervakantie

Juli en augustus 2021

De Stichting Lezen & Schrijven Bonaire organiseert in de zomervakantie een Summerschool voor leerlingen van groep 7 en één apart voor groep 8. Dit is voor leerlingen die nog een extra zetje in de Nederlandse taal nodig hebben. De leerlingen worden in twee weken zo goed mogelijk voorbereid in het begrijpen en spreken van Nederlands. De Summerschool wordt verzorgd door lokale leraren onder leiding van juffrouw Jane. De groepen bestaan uit maximaal 15 leerlingen. In de ochtend ga je werken op de computer, oefenen met gesprekken, spelletjes doen, video’s kijken. In de middag gaan we op excursie, sporten en spelletjes doen. Alles in het Nederlands. Voor wie?

Wanneer?
Voor groep 7 van maandag 12 juli tot en met vrijdag 23 juli 2021.
Voor groep 8 van maandag 9 augustus tot en met 20 augustus 2021.
Twee weken per groep van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Waar?
MBO Bonaire
Kaya Korona 4
Kralendijk

Voor wie?
De Summerschool is speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool. In overleg met jouw leerkracht wordt bepaald of je in aanmerking komt voor deze Summerschool.

Wat kost dit?
Deelname aan de Summerschool kost slechts $20. Dit is inclusief lunch en en lesmateriaal. Dit bedrag moet op de eerste dag van de Summerschool worden betaald.
Kunnen jouw ouders dit niet betalen, vraag dan aan jouw leerkracht of wij een sponsor voor jou kunnen zoeken.

Waar kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden voor de Summerschool door je bij jouw leerkracht op te geven en aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren. Je kan je ook aanmelden via email: lezenenschrijvenbonaire@gmail.com.
Ben er snel bij want vol = vol.

Tot snel!

Juffrouw Jane en Meester Paul