SUMMERSCHOOL tijdens de meivakantie

Nu ook tijdens de meivakantie !

De Stichting Lezen & Schrijven Bonaire organiseert in de week van Dia di Rincon een Summerschool voor leerlingen van ISK en leerlingen van groep 8 die nog een extra zetje in de Nederlandse taal nodig hebben. Tijdens deze week word je zo goed mogelijk voorbereid in het begrijpen en spreken van Nederlands. De Summerschool wordt verzorgd door lokale leraren onder leiding van juffrouw Jane. Door de Coronamaatregelen bestaan de groepen uit maximaal max 10 leerlingen. In de ochtend ga je werken op de computer, oefenen met gesprekken, spelletjes doen, video’s kijken. In de middag gaan we op excursie, sporten en spelletjes doen. Alles in het Nederlands.

Wanneer?
Tijdens de meivakantie van maandag 26 april tot en met vrijdag 30 april 2021, van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Waar?
MBO Bonaire
Kaya Korona 4
Kralendijk

Voor wie?
De Summerschool is speciaal voor leerlingen van ISK en leerlingen van groep 8 van de basisschool. In overleg met jouw leerkracht wordt bepaald of je in aanmerking komt voor deze Summerschool.

Wat kost dit?
Deelname aan de Summerschool kost slechts $10. Dit is inclusief lunch en en lesmateriaal. Dit bedrag moet op de eerste dag van de Summerschool worden betaald.
Kunnen jouw ouders dit niet betalen, vraag dan aan jouw leerkracht of wij een sponsor voor jou kunnen zoeken.

Waar kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden voor de Summerschool door je bij jouw leerkracht op te geven en aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren. Je kan je ook aanmelden via email: lezenenschrijvenbonaire@gmail.com.
Ben er snel bij want vol = vol.

Tot snel!

Juffrouw Jane en Meester Paul