SUMMERSCHOOL 2021

groepsfoto 2021

Tijdens de Carnavalsvakantie, van 15 t/m 19 februari, is er weer een Summerschool voor groep 8 georganiseerd.
Dit jaar organiseerden wij voor de vijfde keer een Summerschool voor kinderen van de basisscholen. Met ruim 45 leerlingen van alle basisscholen zijn wij op maandag 15 februari gestart tijdens de Carnavalsweek.  Een week lang hebben de leerlingen geoefend met Nederlands spreken, luisteren en begrijpend lezen.
De Stichting Lezen en Schrijven Bonaire wil, samen met de scholen, met dit project de taalvaardigheid vergroten. In de ochtend hebben we veel taaloefeningen gedaan en gewerkt op de computer. In de middag gesport of een andere activiteit.
De leerlingen hebben samen met de enthousiaste leerkrachten hard gewerkt deze week. Hiermee hebben ze nog een extra zetje gekregen ter voorbereiding op de overstap naar de middelbare school het volgend schooljaar.
Alle deelnemers hebben met succes het programma van de Summerschool 2021 doorlopen. Zij kregen op de slotbijeenkomst op vrijdag 19 februari een certificaat uitgereikt uit handen van leerkrachten. Deze slotbijeenkomst vond plaats van 15.00-16.00 uur bij het MBO, Kaya Korona.

Vriendelijke groeten,

Paul Ruijs, projectleider Summerschool

+599 7824569