SUMMERSCHOOL Papiaments tijdens de zomervakantie

Juli en augustus 2021

De Stichting Lezen & Schrijven Bonaire organiseert in de zomervakantie een Summerschool voor leerlingen van groep 7 en 8 en eerstejaars VO die nog een extra zetje in het Papiaments nodig hebben. De leerlingen oefenen met begrijpend lezen en schrijven van het Papiaments. De Summerschool wordt verzorgd door lokale leraren onder leiding van juffrouw Jane. De groepen bestaan uit maximaal 15 leerlingen. In de ochtend ga je werken op de computer, oefenen met gesprekken, spelletjes doen, video’s kijken. In de middag gaan we op excursie, sporten en spelletjes doen. Alles in het Papiaments.

Wanneer?
Van maandag 26 juli tot en met vrijdag 6 augustus 2021.
Twee weken van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Waar?
MBO Bonaire
Kaya Korona 4
Kralendijk

Voor wie?
De Summerschool is speciaal voor leerlingen in leeftijd van 10 jaar tot en met 14 jaar.De Summerschool is speciaal voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en eerstejaars VO.

Wat kost dit?
Deelname aan de Summerschool kost slechts $20. Dit is inclusief lunch en en lesmateriaal. Dit bedrag moet op de eerste dag van de Summerschool worden betaald.
Kunnen jouw ouders dit niet betalen, vraag dan aan jouw leerkracht of wij een sponsor voor jou kunnen zoeken.

Waar kan ik me aanmelden?
Je kunt je aanmelden voor de Summerschool door je bij jouw leerkracht op te geven en aanmeldingsformulier in te vullen en in te leveren. Je kan je ook aanmelden via email: lezenenschrijvenbonaire@gmail.com.
Ben er snel bij want vol = vol.

Tot snel!

Juffrouw Jane en Meester Paul